Home | Contact | Sitemap
 
Airco Prive
Algemeen
Eco verwarmen
 
Airco Zakelijk
Airco Drukkerij
Container Overslag Born
Lidl
 
Koelcellen
ULO Bewaring
Frijns Blauwe Bessen
Raskin Hoeselt
Euroflor
Huids
 
Energiezuinige projecten
MiwaFresh Irak
Hermans
Wouters
Brokken
Van Eck
Houben Grathem
 
Isolatiesysteembouw
Aardappel bewaarplaats
Wouters
 
Service
Contact
Vacature Koeltechnisch Service monteur
NVKL erkende installateur
 
Wij installeren alleen installaties met overcapaciteit bij inkoelen. Waardoor ook bij warm weer een het snel inkoelen van uw product mogelijk is. We leveren het complete ULO programma van stikstofmachine tot scrubber.

Dit bouwproject is een groen project, bestemd voor het bewaren van appels en peren onder ULO en DCA omstandigheden.
De 10 koelcellen zijn aangesloten op een centrale koelinstallatie en de warmte die bij het koelproces vrijkomt wordt volledig benut voor het verwarmen van 5 appartementen. De restwarmte van de koelinstallatie wordt gebruikt om naast gelegen huis en appartementen mee te verwarmen. Tevens is op deze installatie een extra warmte wisselaar geplaatst die de appartementen voorziet van nog warmer tapwater, hier kan de afwas mee gedaan worden of op worden gedoucht. De bespaarde energiekosten voor de centrale verwarming en tapwater in de appartementen zijn zeer groot.


Een sms storings-melder is op deze installatie ge´nstalleerd, er wordt per sms een melding doorgegeven aan de gebruiker zodat deze direct op de hoogte is van veranderingen van de koeling. Dit project is door ons gebouwd vanaf de betonvloer tot de meterkast. Dat garandeert een aanspreek punt die alles in beheer heeft waardoor elk onderdeel vlekkeloos op elkaar aansluit en met elkaar samenwerkt.


 
ATS KOUDETECHNIEK | Kruisstraat 12, 6333 CS Schimmert | Tel: 045 404 26 26 | Fax: 045 404 12 99 | info@atskoudetechniek.nl